NAVA RESIDENCE

 

Početak gradnje: novembar 2017
Završetak gradnje: novembar 2018

 

Objekat ‘NAVA RESIDENCE’ se nalazi u naselju Donja Lastva u Tivtu, na Jadranskoj magistrali, u neposrednoj blizini hotela Kamelija. Udaljen je oko 100m od plaže i oko 1 km od centra grada. Aerodrom Tivat udaljen je 6 km od objekta.

Objekat je projektovan da zadovolji sve potrebe korisnika u funkcionalnom, tehnološkom, ekonomskom i ekološkom pogledu. Fasada je od najkvalitetnijih materijala (u tehničkom i u vizuelnom smislu) renomiranih evropskih brendova. Kombinacija je staklene fasade belgijskog proizvođača REYNAERS i kompakt ploča švajcarskog proizvođača SWISS PEARL. Popločanje ulaznog platoa je italijanskim mermerom, dok su podovi na svim terasama obloženi egzotičnim brazilskim drvetom IPE LAPACHO. Kao podna obloga holova, stepeništa i ulaza u stambenom i poslovnom dijelu koristi se takođe italijanski mermer.

Za završne radove u enterijeru planirani su materijali vrhunskih brendova: višeslojni italijanski parket GARBELOTTO, granitne keramičke pločice PORCELANOSA, sanitarije NOKEN, zidne obloge SWISS PEARL, unutrašnja i spoljašnja led rasvjeta. Termotehničke instalacije grijanja i hlađenja proizvođača DAIKIN su sa toplotnim pumpama (voda-vazduh) koje smanjuju utrošak električne energije za oko 70% u odnosu na standardne sisteme. Objekat je opremljen video nadzorom i posjeduje čuvarsku službu.

* NAVA je tip prekookeanskog srednjevjekovnog jedrenjaka koji je posjedovala Bokeljska mornarica